PRIZNANJE JULIETTE BINOCHE

Francuska glumica o ljubavnim porazima i velikoj životnoj traumi

10.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Jedna od najvećih današnjih francuskih filmskih zvijezda, 52-godišnja Juliette Binoche ujedno je najzatvorenija po pitanju privatnosti, no nedavno je na iznenađenje francuske javnosti otvoreno progovorila o svom odrastanju i o tome kako su je roditelji zanemarivali, a ta rana iz prošlosti progoni je cijeli život, posebno u ljubavnim vezama

Cijenjena francuska glumica Juliette Binoche (52) prije nekoliko mjeseci na francuskoj televiziji priznala je da je nakon dugo godina opet sretno zaljubljena i u vezi, a odvažila se i na zajednički život sa svojim novim odabranikom. Ono što trenutno najviše priželjkuje jest da se njihov zajednički život pokaže skladnim, a time i dugovječnim. O kome se radi, Francuzi još uvijek nisu otkrili, a o sudbini nove ljubavi lijepe Juliette mnogi su sumnjičavi nakon njezine ispovijedi u jednom televizijskom intervjuu. Naime, Binoche je novinaru Marc-Olivieru Fogielu otkrila traumu koja ju je obilježila.

'Cijeli svoj život borim se sa strahom od gubitka. Kao dijete roditelji su me napustili i taj osjećaj oduvijek je dio mene. Bila sam hipersenzibilno dijete, ostala sam hipersenzibilna žena', rekla je Binoche, čiji su se roditelji razveli kad su joj bile tri godine, a odgojili su je teta i internat.


Najveći neprijatelj Binoche na francuskoj filmskoj sceni je Gerard Depardieu, a
koji ju je jednom prilikom javno uvrijedio

'Napustila sam sve muškarce koje sam voljela kad su se pojavili problemi u našem odnosu zbog straha da to oni ne naprave prije mene. Ne bih mogla podnijeti da je bilo drugačije', priznala je Binoche. Iz veze s roniocem Andréom Halléom glumica ima 23-godišnjeg sina Raphaela, a s poznatim francuskim glumcem Benoitom Magimelom 16-godišnju kćer Hannah.


Binoche sa svojim nekadašnjim partnerom i ocem njezine
kćeri, glumcem Benoitom Magimelom

Ispričala je još jedan događaj iz prošlosti: za vrijeme velikog potresa 1994. u Los Angelesu, u kojem je poginulo 17, a ranjeno devet tisuća ljudi, zatekla se ondje s petomjesečnim sinom.

'Mislila sam da je to moj kraj. Taj osjećaj nemoći i najvećeg straha koji sam osjetila u životu trajao je samo minutu, a činio mi se kao vječnost', rekla je Binoche.