POVRATAK U REALNOST

Finalisti u vanjskom svijetu

  • Autor: N. I.
  • Zadnja izmjena 06.06.2009 10:01
  • Objavljeno 05.06.2009 u 22:42
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prvi finalist koji je ušao u studio bio je Dino, nakon njega Mario, a Ivana se zadnja pridružila ekipi

Dino je bio prvi farmer koji je ušao u studio. Prvo pitanje koje mu je postavila voditeljica Mia jest da pojasni odnos  njega i Ivane. Dino je vrlo oštro odgovorio: 'Moj i Ivanin odnos bio je prijateljski!' Mia se nije dala smesti te mu je priopćila da su neki farmeri tvrdili suprotno, ali Dino je naglasio još jednom da između njih nije bilo ništa. Na kraju su prebrojali dukate koje je Dino zaradio, a ta iznos je bio 99, što bi značilo ako Dino pobijedi da će zaraditi 349 tisuća kuna. Osim roditelja Dinu je dočekao i prijatelj Marko Grubnić poznatiji kao Modni Mačak.

 

 


Mario je teatralno ušao u studio, ne vozeći se u automobilu, nego ga gurajući u studio. Nikolina se našalila te je rekla da se sprema već sada za obaranje rekorda. Marija je dočekala sestra kojoj je pao u zagrljaj. Nikolina ga je priupitala što mu prolazi kroz glavu, a on je rekao svi dragi ljudi. Neugodno pitanje što je uslijedilo bilo je što misli o tome da neki misle da je glumio. Mario je rekao da nije odglumio ni u jednom trenutku te da je glumio, zaslužio bi Oscara za glumljenje od četrnaest tjedana. Mario je zaradio 74 dukata.

Ivana je ponosno ušla u studio kao posljednja finalistica. Dočekali su je roditelji kojima je potrčala u zagrljaj. Mia ju je pokuša navesti na tanak led rekavši da je Dino sve rekao. Na to je Ivana odgovorila: 'U vezi divnog prijateljstva?' i nasmijala se. Miju je zanimalo zašto je bila tako dobra prema Dini kada je on bio tako bezobrazan. Ivana je odgovorila da je teška osoba i da ga treba prihvatiti onakvog kakav jest. Ivana je zaradila 77 dukata.

Prva osoba koja je ispala je Ivana Paris.

 

Pogledajte video:

 

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi