TOM CRUISE U GLAVNOJ ULOZI

Film 'Zaborav' od idućeg tjedna u domaćim kinima

05.04.2013 u 11:02

Bionic
Reading

'Zaborav', novi film vizionarskog redatelja Josepha Kosinskog ('Tron: Legacy') s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, posljednjih se dana premijerno prikazuje u velegradovima svijeta, od Buenos Airesa do Moskve, a već od idućeg tjedna možete ga gledati u IMAX-u i ostalim hrvatskim kinima

Dijelovi filma snimani su na fascinantnim lokacijama Islanda - provjerite kako je proteklo snimanje u periodu kad na Islandu dan nema svoj kraj i sunce ne zalazi:

Snimanje filma 'Zaborav'

Godina je 2077, a Jack Harper (Cruise) radi kao tehnički inženjer na evakuira­noj Zemlji. Sudjeluje u velikoj operaciji izvlačenja vitalnih resursa nakon desetljeća ratovanja sa strašnom izvanzemaljskom vrstom koja i dalje uzima sve što je ostalo od planeta i Jackova misija je pri kraju. Za samo dva tjedna pridružit će se lunarnoj koloniji daleko od ratom razorenog svijeta koji je dugo zvao domom.

Boraveći i patrolirajući kilometrima iznad tla Jack nenadano spašava prekrasnu neznanku iz srušene letjelice. Privučeni su osjećajem povezanosti koji nadilazi logiku, a njen će dolazak pokrenuti događaje zbog kojih će morati preispitati sve što je mislio da zna. Otkrića o njegovoj povezanosti sa Zemljom će ga šokirati, a bit će primoran pokazati odvažnost za koju nije ni slutio da je ima. Sudbina čovječanstva u rukama je čovjeka koji je do maloprije vje­rovao da će naš svijet uskoro biti zauvijek izgubljen.

Film 'Zaborav' pogledajte u IMAX-u i ostalim kinimaod 11. travnja

Foršpan filma 'Zaborav'