NASTAO PREMA ISTOIMENOM ROMANU

Film 'Charliejev svijet' od ovog tjedna u kinima

19.02.2013 u 01:04

Bionic
Reading

Osjetljivi tinejdžer uči kako preživjeti u uzbudljivom i opasnom svijetu 'Charliejevog svijeta' iz popularnog romana čiji je autor Stephen Chbosky. Film možete pogledati od 21. veljače u kinima!

U filmu glavne uloge tumače Logan Lerman Emma Watson  i Ezra Miller

Charlie (Logan Lerman) je tapeta, fikus, tihi promatrač iz prikrajka dok ga par karizmatičnih i starijih ne skloni pod svoja krila. Prelijepa, slobodoumna Sam (Emma Watson) i neustrašivi Patrick (Ezra Miller), koji su polubrat i polusestra, iako ne u krvnom srodstvu već zahvaljujući braku svojih roditelja, vode ga putovima prijateljstva, prve ljubavi, propupale seksualnosti, bakanalija, ponoćnog prikazivanja 'The Rocky Horror Picture Show' i potrage za savršenom pjesmom. Istovremeno njegov profesor engleskog, gospodin Anderson (Paul Rudd), uvodi ga u svijet književnosti potpirujući njegove snove o karijeri spisatelja.

Charlie ulazi u svijet odraslijih, ali i dalje ga boli prošlost, uključujući samoubojstvo najboljeg prijatelja i smrt voljene tete nesretnim slučajem. Ravnoteža mu je pred slomom, a korijen njegove tuge je šokantno otkriće.

Foršpan filma 'Charliejev svijet'