LANA, TANJA I OLJA

Fensi jesenske destinacije poznatih Hrvatica

29.09.2015 u 09:36

Bionic
Reading

Olja Vori svoju modnu inspiraciju nalazi u europskoj prijestolnici mode Parizu gdje trenutno živi, a Tanja Dragović u New Yorku za koji je vežu najljepše uspomene. Sportska novinarka Lana Banely rujan je zapečatila putovanjem u Veneciju koja je njezin omiljeni grad

I neke od najpoznatijih svjetskih modnih blogerica mogu se posramiti pred najstrastvenijom pratiteljicom modnih trendova Splićankom Oljom Vori. Svaki njezin izlazak u grad posebna je modna priča koju supruga rukometnog reprezentativca Igora Vorija uvijek ovjekovječi fotografijom. Pariz je postao njezina modna pista, a Olja njegova vjerna manekenka.

Inspiracije za pariške pustolovine gospođi Vori rijetko nedostaje, a ni strasti za bojama i detaljima na kojima atraktivna Splićanka ne štedi.


Za razliku od Olje, Tanja Dragović je u svojoj ljubavi prema modi mnogo suptilnija i manje nametljiva, a omiljeni joj velegrad, u kojem je svaki Tanjin posjet i jedna nezaboravna modna avantura, je New York. Upravo u New Yorku je Tanja živjela godinama, tu je, uostalom, ljepotom i upornošću te u suradnji s najvećim imenima iz svijeta mode, naposljetku ostvarila titulu top modela. Upravo zato je za nju New York grad najljepših uspomena, a posljednju je doživjela ovog rujna sa svojim životnim partnerom Vlahom Arbulićem.

Lana Banely svoj komadić raja pronalazi u Veneciji gdje je boravila proteklog tjedna, a o tome zašto u tom romantičnom gradu nalazi svoje nadahnuće, nekoliko riječi je rekla na svom Instagram profilu.

??????

A photo posted by @lanabanely1701 on


Happy Birthday @oljavori ??❤?? #OljaVori #bdaygirl #paris#eiffeltower#paristreetstyle#streetstyle#streetfashion#fashionblog

A photo posted by Fashion Lover Croatia (@fashionlovercroatia) on