GLAZBENE ŽELJE

Farmeri dobili poruke od obitelji

18.05.2009 u 19:25

Bionic
Reading

Nakon gotovo tri mjeseca farmeri su čuli glasove svojih najmilijih. Kako to nisu očekivali, ostali su u čudu, a zatim su, preplavljeni emocijama, i zaplakali

Redom su naše preostale farmere preko radija pozdravljale njihove obitelji, a većinom su to bile jednostavne rečenice pune ohrabrenja, pohvala i ponosa. Najprije se u eteru oglasila Ivanina majka, ali nitko na početku nije znao o čemu je riječ. Tek nakon što je spomenula Ivanino ime, farmeri su počeli vrištati od uzbuđenja, a Ivana je samo pokrila lice rukama i zaplakala. I Sonja se Ivaninoj poruci veselila kao malo dijete, primijetivši da su joj naručili i pjesmu.

Nakon glazbene želje krenuli su i drugi pozdravi. Mariju se javio nećak rekavši mu da ga jako voli i da ga gleda svaki dan, Petri roditelji i brat, Dini njegova obitelj, a Simoni, naravno, sveprisutni Ante. U svojoj je poruci Ante naglasio da je ne vara pa je presretna Simonica skočila s klupice i unijela se u kameru, poručivši svom mužiću da ga, kada dođe na farmu, vodi u kućicu za dueliste.

Jedino je obitelj Kovač, osim svojoj Sonji, poslala pozdrave i ostalim farmerima, na što je mlada glumica bila jako ponosna.