FRANCUZI OTKRILI

Evo tko je nova ljubav Vanesse Paradis

26.11.2016 u 10:52

Bionic
Reading

Nakon mnogih ljubavnih razočaranja francuska glumica u sretnoj je vezi s redateljem Samueom Benchetritom s kojim se zbližila na setu filma 'Chien' čiji je on redatelj. Samuel iza sebe ima dvije duge ljubavne veze. Prva, u kojoj je dobio sina, bila je s glumicom Marie Trintignant čija je tragična smrt šokirala Francuze. Druga je s također poznatom francuskom glumicom Annom Mouglalis

Ako je vjerovati mnogim napisima u francuskim medijima, poznati redatelj, scenarist i spisatelj Samuel Benchetrit (43) osvojio je Vanessu Paradis. Ljubav se dogodila na filmskom setu njegova novog filma 'Chien' (Pas) koji je ujedno i  filmska ekranizacija njegova istoimenog romana iz 2015. godine, donosi francuski Voici.

Benchetrit je poznat po svojim ljubavnim vezama s francuskim glumicama. Njegova velika ljubav bila je i tragično preminula glumica Marie Trintignant s kojom ima danas 17-godišnjeg sina. Marie je umrla 2003. od krvarenja na mozgu nakon što ju je pretukao njezin tadašnji dečko glazbenik Bertrand Cantat.

Druga atraktivna Francuskinja s kojom Samuel ima osmogodišnju kćer i koja je glumila u njegovu filmu je glumica Anna Mouglalis. U svom posljednjem intervjuu Benchetrit je priznao kako se posljednje tri godine borio s teškom depresijom, a da se izvuče, pomogla su mu djeca i najbolji prijatelj.