DOK BIVŠI GLEDA

Evo kako se ljubi Vlatka Pokos

Vlatka Pokos sa dečkom Ivicom

Vlatka Pokos sa dečkom Ivicom

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Vlatka Pokos s dečkom Ivicom Biljanom trenutno uživa u Supetru. Malo mjesto na otoku Braču voditeljica dobro poznaje jer je ondje godinama ljetovala u obiteljskoj kući bivšeg supruga Josipa Radeljaka pa je gotovo nevjerojatno da se bivši supružnici nisu susreli u nekoj kali ili u lokalnom kafiću gdje mještani rado piju prvu jutarnju kavu

Vlatka Pokos i njezin 46-godišnji partner Ivica Biljan trenutno su u Supetru, gdje uživaju u čarima ljeta. Fotografirali su se na plaži nakon kupanja, a uz fotografiju na kojoj se ljube, jedno drugom porukama izjavljuju ljubav. Njihova veza traje od početka godine, kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zanimljivo je što je svog dragog dovela na ljetovanje u mjesto u kojem je godinama ljetovala s Dikanom Radeljakom. I Dikan trenutno s obitelji i prijateljima boravi ondje.

S Dikanom je Vlatka bila u vezi pet godina, nakon čega su se 2006. godine vjenčali na Mauricijusu. Brak im je potrajao godinu i pol dana, a onda je uslijedio mučni raskid, nakon čega Vlatka nije dolazila u Supetar.

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram


Vlatka je na fotografijama s ljetovanja pokazala u čemu spava

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!