KLINCI GA VOLE

Evo kako Mateo Kovačić vježba za buduću ulogu tate

03.11.2016 u 07:25

Bionic
Reading

Kako izgledaju obiteljski trenuci u kojima ne nedostaje ni druženja s djecom i omiljenog obroka iz djetinjstva, pokazao je uz malo humora nogometaš Real Madrida, 22-godišnji Mateo Kovačić

Nije u životu mladog nogometaša Matea Kovačića sve usmjereno na karijeru i nogometni teren, uvijek se ima vremena za obitelj i sve koji dođu u posjet njemu i njegovoj zaručnici Izabeli u Madrid. A proteklog vikenda ondje se odvilo i jedno od nesvakidašnjih druženja za stolom uz Izabeline male nećakinje, kćeri njezine starije sestre Ivane, koje Kovačićeva zaručnica obožava i nerijetko objavljuje njihove fotografije na svom Instagramu.

'Jedna od onih večera s Čokolinom', prokomentirao je mladi Kovačić, a nije mu prvi put da pozira s budućim nećakinjama. Čini se da, na zadovoljstvo lijepe Izabele, Mateo ima dara za igru s djecom. S obzirom na to da je odrastao uz dvije mlađe sestre, to i ne čudi. Jedina mala mrlja u njegovoj karijeri je izjava o ženama koju je objavio prošle godine jedan španjolski sportski list:

'Ne kuham i nikad neću. To nije moj posao, nego posao žene. Moj posao je da donosim novac u kuću i olakšavam život svojoj obitelji', citirali su Španjolci Kovačića i prozvali ga za seksizam. Izabela s tim očito nema problema.

Španjolci danas Kovačića uzdižu u nebesa jer je nakon ozljede Luke Modrića odigrao svoje najbolje utakmice u karijeri u dresu Real Madrida.

One of those ČOKOLINO dinners ????

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

????

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on