NEMA DRAME, SAMO AKCIJA

Emilija Kokić i Robert Kurbaša snimljeni u ljubavnom trokutu

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 24.05.2016 09:00
  • Objavljeno 24.05.2016 u 09:00
Robert Kurbaša i Emilija Kokić na setu

Robert Kurbaša i Emilija Kokić na setu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dancing Bear

Fatalni muškarac Robert Kurbaša uvukao je u ljubavni trokut pjevačicu Emiliju Kokić, a sve prema ideji redateljice Katje Restović koja je videospot za Emilijinu novu pjesmu 'Druga' zamislila u jednoj sasvim novoj formi, pravom malom akcijskom filmu

U pjesmi 'Druga' za koju glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a aranžman Boris Đurđević prepoznat će se mnoge žene koje su proživjele takvu životnu dramu ili se pribojavaju da bi im se moglo tako nešto dogoditi.

I sama pjevačica Emilija vrlo je emotivno doživjela pjesmu čiji ju je aranžman, kako kaže, doslovce 'izuo iz cipela'.

'Dok sam snimala pjesmu proživljavala sam neku vrstu psihodrame kao da sam se suočavala sa svojim strahovima', rekla je Emilija koja ne krije da je prestravljuje pomisao da bi joj se u vezu mogla uvući neka treća osoba ili da bi ona mogla biti druga u životu muškarca kojeg voli.

'Skript spota potpuno je iznenađujući i svi oni koji očekuju ljubavnu dramu – jako će se iznenaditi. Snimali smo u decentnim, krasnim interijerima Hotela Parentium u Poreču te na eksterijernim lokacijama, osobito scene akcija koje će vas, vjerujem, iznenaditi u ovom uratku', rekla je redateljica Restović koju je oduševila Emilijina požrtvovnost.

'Emilija nam se u ovom videospotu prikazuje na potpuno drugi način i, uz sjajnog Kurbašu, igra svoju ulogu kao prava glumica. Sve nas je jako iznenadila jer je požrtvovno odlučila svoj rođendan slaviti radno pa je stoga atmosfera bila još toplija, uz njezine ukusne kolače kojima nas je iznenadila', kazala je Restović.

Emilija Kokić - Druga

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!