NOVI SPOT 'GOLA, GOLA'

Ekrem Jevrić gol do pasa poziva cure da se skinu

06.08.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Fenomen YouTubea, Ekrem Jevrić, nakon milijunski klikanog hita 'Kuća, poso' i vlastitog prepjeva na engleski 'Haus-vorking', izbacio je spot za, sigurni smo, novi hit 'Gola, gola'

Pjesma 'Gola, gola' veseli je ljetni duet u kojemu Ekrem Jevrić svojim nadaleko znanim glasovnim sposobnostima pomaže njemačkom reperu Mathiasu Schmidtu, odnosno Švabi Smithu, u zavođenju morskih ljepotica koje se plaše suvišnih krpica.

Odmah moramo primijetiti da je osjetna razlika između izvornog Ekrema i ovog novog, ovjenčanog internetskom slavom, što se jasno vidi u samom spotu koji je na znatno višoj produkcijskoj razini. Kad se ima, nek' se troši, rekli bismo.

A kojim je glazbenim vodama Ekrem zaplivao nakon turobne socijalne tematike u slavnom prvijencu? Budući da ne želimo preuzeti ulogu arbitra, navest ćemo stihove refrena i prepustiti vama da ga smjestite u pripadajuću glazbenu ladicu (ako je to uopće moguće):

'Gola, gola, skini mi se gola
Možeš gola, možeš i do pola
Ja sam ovdje turista
Budi malo nudista.'

Shodno riječima, Ekrem se u zvjezdanom spotu skinuo do pasa i tutnuo si rascvjetali suncokret u hlače kako bi pridobio junakinju pjesme da mu se skine. Ipak, sudeći po reakciji djevojke u spotu, tek njegovo poprsje 'vidje sunca'.

Švabo Smith i Ekrem Jevrić: Gola, gola