STIŽE SINČIĆ

Edina Pličanić: Trudnoća je došla u pravo vrijeme!

07.04.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Primabalerina zagrebačkog HNK-a nakon svih nastupa, nagrada i priznanja na kazališnim daskama u 38. godini veseli se onoj najljepšoj životnoj ulozi. Naime, Edina sa svojim partnerom njujorškim glazbenikom Mischom Lipovskym čeka sina. Trudnoća je, kaže, bila veliko iznenađenje, ali je došla u najboljem i najljepšem trenutku, rekla je zagrebačka balerina za tportal

Nakon tri godine ljubavi s američkim glazbenikom Mischom Lipovskym primabalerina Edina Pličanić nije očekivala kako će joj život  ove godine pripremiti najveće iznenađenje - trudnoću!

'Nismo planirali, ali nešto ljepše nije nam se moglo dogoditi. Polako se pripremamo za novu ulogu i veselimo bebi koja će na svijet doći krajem kolovoza. Mischa živi na relaciji New York - Zagreb i zasad lijepo funkcioniramo. Polako sve sjeda na svoje mjesto i nitko sretniji od mene što ću postati mama', veseli se Edina.

Kad je doznala za sretnu vijest, otkazala je svoje nastupe u zagrebačkom HNK-u, a zbog trudnoće u veljači nije nastupila i na glazbeniom spektaklu 'Tetaru s ljubavlju' u kojem je trebala zaplesati s ravnateljem baleta zagrebačkog HNK-a Leonardom Jakovinom.

Sa svojim odabranikom Njujorčaninom ruskih korijena 38-godišnja zagerbačka balerina prvi se put u javnosti pojavila sredinom siječnja na premijeri opere 'Mimi' Frédérica Verrièresa.


Prošlog ljeta Edina je sa svojim dečkom obišla zapadnu obalu SAD-a