UOČI UTAKMICE

Dvoboj ljepote: Jesu li ljepše Hrvatice ili Čehinje?

17.06.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Uz nogometaše uvijek se vežu ljepotice, a uoči današnje utakmice između Hrvatske i Češke na Europskom prvenstvu u Francuskoj donosimo vam neke od dama koje će na suprotnim stranama s tribina vatreno navijati za svoje odabranike

Češke boje tako će zasigurno braniti supruga vratara Petra Čecha, inače igrača engleskog Arsenala, te njegovog suigrača iz kluba, napadača Tomaša Rosickog. Ove igrače češke reprezentacije bodrit će njihove žene Martina Čechova te Radka Kocurova.

Supruga Petra Čecha, Martina Čechova, u Češkoj nije poznata samo po svojoj ulozi supruge, već i sportskoj karijeri u mlađim danima. Njih dvoje poznaju se još iz srednje škole, koju su zajedno pohađali, a u vezi su od 2003. godine.

Svoju obitelj proširili su pet godina kasnije, 2008. godine, kada im se rodila kćerka Adela, a godinu kasnije i sin Damian. Martina inače dolazi iz sportske obitelji - otac joj je bio član judo reprezentacije Čehoslovačke, a ona se bavila gimnastikom. Otkako je u braku s Čechom, Martina se posvetila obitelji, a supruga najčešće prati na raznim dodjelama sportskih nagrada.

Martina Čechova svog supruga Petra Čecha prati na svim dodjelama sportskih nagrada

Pogledajte video s fotografijama čeških parova:



Radka Kocurova je supruga Tomaša Rosickog, a svoju su jedanaest godina dugu vezu okrunili brakom u svibnju 2014. Godinu prije postali su roditelji dječaka Tomaša, koji je dobio ime po svom ocu. Radka se u rodnoj Češkoj nalazi na A-listi poznatih osoba te je rado viđen gost društvenih događanja, osobito zato što se radi o bivšoj Miss Češke.

Radka Kocurova sa suprugom Tomašem Rosickim ima sina Tomaša

Back to work ?? @blaze_milano ❤️

Fotografiju objavljuje Mirela Foric (@mirelaforic)

Mirela Forić već je nekoliko puta osvanula na stranicama Voguea i Harper's Bazaara

Kada je riječ o hrvatskim reprezentativcima, njihove odabranice zaista su prave ljepotice, stoga je teško odabrati samo dvije. Ipak, supruga kapetana Darija Srne, Mirela Forić Srna, te djevojka Matea Kovačića, Izabela Andrijanić, dobro su poznate javnosti.

Mirela Forić Srna
, osim svojom ljepotom, može se pohvaliti time da je vlasnica portala buro247.hr te jedna od urednica ukrajinskog Voguea. Hrvatski mediji ju već godinama svrstavaju na top liste osoba s najviše stila, a to su prepoznali i strani mediji pa je već nekoliko puta osvanula na stranicama Voguea i Harper's Bazaara. Iako ima mnogo poslovnih obaveza, na prvom su joj mjestu ipak djeca – kći Kasja te sin Karlo.

Long time no see ⛪️

Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

Izabelu Andrijanić španjolski su mediji proglasili nasljednicom Irine Shayk

Ljepotu Izabele Andrijanić otkrili su i španjolski mediji. Otkako je njezin zaručnik Mateo Kovačić, s kojim je u šestogodišnjoj vezi, potpisao za Real Madrid, Španjolci su za ovom plavušom doslovce poludjeli te je već proglasili nasljednicom Irine Shayk