FRANCUSKI CHIC

Đurđa Tedeschi zna kako je to biti Parižanka

17.06.2016 u 11:10

  • +40

Brojni poznati na promociji knjige "Kako biti Parižanka u svakoj prilici"

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Da i Hrvatice vole čitati, dokaz je sinoćnja promocija svjetskog bestselera 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici', za koju se tražila pozivnica više. Đurđa Tedeschi, Iva Balent, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi uživali su u kratkim ulomcima iz knjige, a čitala ih je glumica Ivana Roščić

U kultnom zagrebačkom retro chic hotelu Palace sinoć se na jednom mjestu našlo pregršt lijepih dama. Razlog je bila promocija knjige 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici', koja je, zahvaljujući portalu buro247.hr, napokon prevedena i na hrvatski jezik.


Andrea Čermak nije željela propustiti promociju

Promociju nije željela propustiti energična i uvijek besprijekorno dotjerana Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja i majka Emila Tedeschija,kojoj je jučer očito bio dan rezerviran za uživanje. Naime, nakon što je u galeriji Kranjčar nazočila otvorenju izložbe iz ciklusa 'Mentalni sklop 2' uputila se u hotel Pallace, a njezin je modni odabir i ovoga puta bio pun pogodak. No njezin osebujan modni izričaj prepoznat je i u francuskoj metropoli u ožujku prošle godine, kad ju je zapazio i fotografirao streetstyle fotograf američkog Vogue.coma. Potom je njezina odjevna kombinacija uvrštena među 115 najboljih streetstyle kombinacija s Paris Fashion Weeka.


Mlada glumica Petra Kurtela


Modna dizajnerica Loredana Bahorić

Izvršna direktorica marketinga Agrokora Iva Balent, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, spisateljica Milana Vuković Runjić, modne dizajnerice Loredana Bahorić Ogi Antunac Sonja Lamut samo su neke od dama koje su željele iz prve ruke doznati zašto je ova knjiga postala takav svjetski bestseler, a za ovu su promociju pomno birale svoju garderobu kako bi pokazale i dokazale da nemaju samo Parižanke stila.


Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin

Autorice ove knjige uspješne su Francuskinje koje su se vodile izrekom kultnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda - 'ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka'. Zanimljivost ove knjige je i ta što su autorice odlučile netipično iskreno i otvoreno srušiti mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkriti sve svoje tajne i mane. Pitanje je bi li i Hrvatice bile toliko hrabre ogoliti se pred čitalačkom publikom.