ODJEVENE KAO I ONA

Dugganica i Bebićka se furaju na Carrie

02.06.2010 u 10:49

Bionic
Reading

Kako bi na što bolji način odale počast kultnom serijalu 'Seks i grad', domaće su se zvijezde potrudile za zagrebačku premijeru drugog nastavka filma odjenuti u stilu glavnih glumica

Najtemeljitije su to napravile Branka Bebić Krstulović i Sanja Duggan koje su za svečanu premijeru filma 'Seks i grad 2' odjenule kreacije modne kuće Halston, čija je glavna kreativna direktorica Sarah Jessica Parker koja je u filmu utjelovila lik Carrie Bradshaw. Sarah se i u filmu pojavljuje u nekoliko komada odjeće iz linije Halston Heritage, stoga nije ni čudno da su naše trendseterice pohrlile nabaviti nešto iz njihove kolekcije i odjenuti upravo za premijeru.

Bivša miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović nosila je zlatnu svilenu haljinu koja neodoljivo podsjeća na one iz kolekcije Halston Heritage, dok se Sanja Duggan pojavila u svilenom plavom kombinezonu golih leđa s potpisom Halston Heritage, koji stoji oko 2700 kuna.

Baš kao i Carrie koja u filmu, za razliku od serije i prvog filmskog nastavka, nosi cipele Christiana Louboutina, i naše su zvijezde izvukle iz ormara svoje louboutinke. Štikle s prepoznatljivim crvenim potplatom viđene su na nogama Branke Bebić Krstulović, Sanje Duggan, Kristine Bradač Smoje i Mirne Zidarić.