INTIMNA ISPOVIJEST

Dora Vukušić progovorila o osobnoj tragediji

27.01.2016 u 20:40

Bionic
Reading

Posljednja godina za Doru Vukušić i njenu obitelj bila je izuzetno teška. Majka joj je prošle godine oboljela od karcinoma, no Dora vjeruje da je najgore prošlo

Dora Vukušić u Zagrebu je pobijedila u kategoriji fotomodela godine na strukovnom izboru Model godine koji su organizirale Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, piše Scena.hr.

'Prvu reviju nosila sam dok sam bila još beba. Volim modu i modne piste, a moda mi je u genima. Ali smatram da sam zbog majke bila zaštićena od onih negativnih strana tog svijeta', otkrila je Dora za portal Scena.hr.

Dora je vlasnica i lente Miss Adriatic International i Miss Tourism Queen World te ističe kako na takvim izborima nije najvažnija ljepota žene, već su presudni čvrst karakter i karizma.


No posljednja godina za Doru bila je izuzetno teška. Njena majka, dizajnerica Branka Vukušić, lani je oboljela od teškog oblika karcinoma. Mladoj djevojci tad se srušio cijeli svijet.

'Vratila sam se s revije iz Turske. Majka me nije prepoznala i tada me strahovito zazeblo oko srca. Bilo me strah da ću izgubiti majku. Strahovito bolna i teška spoznaja. Čvrsto sam vjerovala u dobro, vjerovala sam u nas… Ne postoji ni jedna druga opcija osim da ozdravi. Majka je bila hrabra za sve nas. Počela se boriti se i vratila nam je nadu', s puno ljubavi priča Dora za portal Scena.hr.

Njezin otac također je obolio od karcinoma, no nažalost 2007. godine izgubio je bitku s opakom bolešću.

'Povijest se ponovila i bilo nam je jako teško. No uz puno borbe, odricanja, boli i hrabrosti, majka se izborila za život. Još je očekuje jedna operacija i nakon toga ćemo lakše disati. Moja majka je divna žena i veliki borac i ne mogu zamisliti život bez nje. Ona mi je i majka i najbolja prijateljica, ona mi je sve', rekla je Dora.