VELJAČA, MINIĆ, VISKOVIĆ...

Dječji rođendan okupio naše slavne glumice i njihove bebe

14.03.2016 u 13:36

Bionic
Reading

Jedan party za ekipu uspio je nakon duljeg vremena na jednom mjestu okupiti veliko glumačko društvo. Riječ je o veseloj proslavi prvog rođendana malenog Amana Bukvića na kojem su se prošlog tjedna družile mnoge naše poznate glumice i njihove prinove poput Jelene Veljače i njezine Lene, Helene Minić Matanić i njezine Lole, Ivane Roščić i malog Tome te Ane Maras Harmander i malog Rubensa. Kako je bilo, otkrila je supruga Amara Bukvića Alma Vukićević Bukvić jednom predivnom fotografijom

Dječji rođendani, posebno oni prvi, znače ponekad i veliko okupljanje prijatelja kojih su roditeljske obaveze oko prvog djeteta udaljile na neko vrijeme. A upravo to se dogodilo prošlog tjedna na prvom rođendanu sina jedinca glumca Amara Bukvića i njegove supruge Alme na kojem su se družile mnoge naše poznate mame glumice sa svojim bebama. 

U veselom društvu našle su se tako Jelena Veljača i njezina tromjesečna Lena, Helena Minić Matanić sa sedmomjesečnom Lolom, Iva Visković Križan i njezina Mina koja će u travnju navršiti godinu dana, Ivana Roščić sa suprugom i malenim Tomom koji prvi rođendan slavi za desetak dana, Ana Maras Harmander s desetomjesečnim Rubensom. Party je bio nezaboravan, a djelić atmosfere kad su se gasile svjećice na torti pokazala je Alma jednom fotografijom koja će zasigurno ostati predivna uspomena prvog rođendana njezinog Amana. 

#partyzaekipu #bday #birthdayparty #oneyearold

A photo posted by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on

Jelena Veljača najavila je uskoro svoj povratak na posao još tajnim projektom koji priprema na RTL-u. Glumica Ivana Roščić također si nije mogla priuštiti dug porodiljni pa se na posao vratila kad je maleni Toma imao pet mjeseci. Iva Visković Križan s druge strane odlučila je napraviti dulju pauzu i posvetiti se obitelji te kćeri jedinici Mini koja je na svijet došla početkom travnja prošle godine. Helena Minić Matanić nakon rođenja kćeri Lole u kolovozu 2015. potpuno se povukla iz javnog života i posvetila svojoj jedinici. Koliko joj godi, govori i osmijeh na njezinu licu. Roditeljska uloga bila je blagoslov za svaku od njih i ostvarenje najljepše životne faze koju su priželjkivale.

#firstbirthday #nemojmegnjavit

A photo posted by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on

#josjednasrockasa #bdayboy #firstbirthday #mickeymouse

A photo posted by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on