PROŠLO JE ČETIRI GODINE

Dirljivo prisjećanje Sanje Doležal na njezinog najdražeg Bradu

03.05.2016 u 13:40

Bionic
Reading

Na današnju četvrtu godišnjicu smrti svog supruga Nenada Šarića pjevačica je na svom profilu na Facebooku napisala dirljivu posvetu, priznavši kako vrijeme neće izbrisati baš nijednu njihovu zajedničku uspomenu

'Ljubav ne prestaje odlaskom, a ni sjećanje vremenom', riječi su koje je pjevačica Sanja Doležal na svom profilu na Facebooku posvetila svom suprugu, bubnjaru Novih fosila Nenadu Šariću koji je na današnji dan prije četiri godine preminuo od posljedica jakog moždanog udara u 65. godini života.

Sanja i Nenad zajedno su proveli 26 godina i dobili dvoje djece, a kako je uspjela prebroditi najteže trenutke, pjevačica je ispričala prije tri godine za jedan tjednik:

'Bilo je razdoblja u ovih godinu da­­na kad bih najradije nekoga nokautirala jer me pitao kako sam. A onda samoj sebi kažem da me to ljudi pitaju jer im je žao što se to desilo ili zato što ne znaju što bi me drugo pitali kad me sretnu. Pa ljubazno odgovorim: 'Dobro sam, hvala.' Ali pravi je dogovor – kako koji dan. Ima dana kad funkcioniram normalno, što u mom slučaju znači kao robot. Brinem se o kući, djeci, razmišljam na koji način zaraditi novac i odškolovati djecu jer bi bio luksuz odustati i prepustiti se tuzi. Nemam izbora. A ima dana kad se slomim. Život koji sam imala više nemam, ništa više neće biti isto i tek moram naučiti živjeti druk­či­je. Svjesna sam da ću naučiti, ali godina dana nije dovoljna. Još uvijek ne znam ni kud ni zašto. Ipak sam ja sa svojim suprugom provela više od pola života', priznala je tada pjevačica.

'Sjećanja su uvijek sa mnom, a tuga je prisutna, posebno u nekim trenucima. Ipak, sretna sam jer kako vrijeme prolazi, spoznaja da sam imala nekog posebnog uz sebe svakim danom je sve jača', zaključila je Sanja prošle godine za tportal.