'SVE ODREDA STE DNO DNA!'

Dino poludio zbog lajavice Ivane

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 06.05.2009 19:06
  • Objavljeno 06.05.2009 u 18:27
dino bubičić

dino bubičić

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Nakon što je Ivana curama izlajala nešto što joj je Dino rekao, a on je to čuo, izgubio je živce i pozvao je u kuhinju, gdje ju je pred svima pozvao na red, i to tako da je bilo neugodno slušati

'Dođi vamo! Istog trena dođi vamo!' bile su riječi kojima se Dino obratio Ivani kada je čuo šaputanja u kuhinji i shvatio da ona farmericama prenosi nešto što su njih dvoje pričali nasamo. Usput ju je uhvatio za lakat te natjerao u kuhinju, gdje ju je pred svima prozvao za tračeraj.

'Hoćeš li ti sa mnom pričati ili s njima, jesam tebi rekao ili sam rekao njima? Zašto iza leđa pričaš?' konfrontirao se mister s misicom, na što se ova počela izvlačiti da ne priča iza leđa i da su je cure pitale zašto je u k****. Dini to nije bilo dovoljno dobro opravdanje, pa je nastavio s paljbom: 'Šta njih boli k**** šta smo mi pričali? Je li? Kad nešto pričam s tobom, nemoj da više nijedna kaže nešto iza leđa. To što vi radite, nemojte raditi meni. Ja sam tebi nešto rekao, pa se onda obrati meni!

Sve odreda ste dno dna! Ovo što vi radite - svi vam se smiju. Svi!' Gianna se pobunila na takve riječi, no Dino ju je ubrzo ušutkao: 'Ono što vi radite, šaputanja, hodanja okolo, podsmjehivanja - svaka svakoj iza leđa sere. Svaku mogu pogledati u oči i to reći!' bio je oštar Dino koji je konačno pred svima naglas rekao kako stvari stoje. Rekao im je da ih više ne može slušati. Simona je zatim počela urlati, da ona uvijek sve kaže u facu i neka od****, na što joj je on uzvratio istom mjerom: 'Od****, marš!'

Čini se da je Dini dosta tračeva i kokošinjca koji, kako vrijeme odmiče, postaje sve jači klan. Na kraju se i Mario uključio u raspravu i rekao im da je i njemu dosta i da samo pričaju iza leđa i igraju igre.

Svađu pogledajte u videoprilogu:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi