NOVI SUKOB

Dino napao Sonju

01.06.2009 u 18:00

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon velike svađe dogodio se novi incident. Dino se okomio na Sonju i prijetio joj da se ne miješa u njegov odnos s Ivanom

Farmeri finalisti pucaju po šavovima. Dodatno opterećenje stvaraju im i stari farmeri pričama što se događalo vani. Samo nekoliko dana nakon fizičkog obračuna koji je završio vrlo neugodno izbila je nova svađa.

Tijekom jučerašnjeg krijesa Dino je napao Sonju da se ne miješa u njegov odnos s Ivanom. Dino je rekao: 'Mene ne zanima ničiji odnos, ja ne komentiram ničiji odnos ovdje niti se miješam u bilo čiji život. Ja te molim da se ne miješaš u ničiji život ovdje, pogotovo tamo gdje sam ja u pitanju.' Ivana mu se pridružila i rekla da je i njoj dosta toga. Sonji nije ništa bilo jasno te ga je priupitala o čemu priča. Rekla je da se ne istresaju na nju jer ju saznali što se piše vani. Svađa se zahuktala, a Sonja je zahtijevala da joj argumentiraju napade.

Verbano nadmetanje preraslo je u masovnu deračinu, a Sonja je vidno iživcirana rekla: 'Ako ćeš se ti derati ko manijak na mene, onda i ti moraš izletjeti odavde! Ja imam pravo komentirati tvoj odnos s nekim farmerom kao što si ti komentirao moj odnos s nekim.' Dino se ispričao, ali Sonja nije htjela prihvatiti ispriku.

Kasnije je dodala: 'Na mene se nemaš pravo derati, jako si pogriješio!' Sonja je govorila da ona ništa više nije rekla osim onoga što je znao, a to je da se nije smio tako ponašati prema Ivani. Uvrijeđeno je napustila blagovaonicu i zalupila vratima.

Pogledajte video: