DVORNIKOVI

Dino nam je uvijek u srcu, ne samo na godišnjicu

Dino Dvornik

Dino Dvornik

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Saša Midžor Sučić

Na četvrtu godišnjicu odlaska kralja funka, njegov grob neće posjetiti majka Diana i supruga Danijela, piše Večernji list

Četiri godine je prošlo od smrti tate-mate funka na našim prostorima, jednog i jedinstvenog Dine Dvornika. Iako je otišao, njegovo djelo je još živo prisutno u nama i oko nas, kroz njegove pjesme, ali i kroz brojne obrade koje svjedoče o njegovom snažnom utjecaju na našu glazbu i dan danas.

Iako je četverogodišnjica od tužnog događaja, na Dinov grob u Zagrebu cvijeće neće položiti ni majka Diana, niti supruga Danijela, umjesto kojih će grob posjetiti Dinova rođakinja.

'U Zagrebu nisam bila dvije godine, slabo vam ja putujem. Danijela je još u Sutivanu na Braču, ali naša mala rodica će otići na groblje', rekla je Diana Dvornik za Večernji list dodavši kako mlađem sinu redovito zapali svijeću na Lovrincu, na grobu njegova oca Borisa

'To mi je kao da sam tamo. I kraj televizora imam svijeću za Dina', rekla je Diana dodavši kako se sa starijim sinom Deanom često prisjeća pokojnih supruga i sina.

'Puno razgovaramo o njima. Godišnjica nam ništa posebno ne znači, jer Dino je uvijek s nama', rekao je Dean.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi