MATHCORE PRVACI

Dillinger Escape Plan 5. listopada u Tvornici!

16.05.2013 u 16:31

Bionic
Reading

Dillinger Escape Plan, mathcore prvaci iz New Jerseyja i jedan od najznačajnijih i najkultnijih bandova američke post hard core scene posljednjih 15-ak godina, premijerno dolazi u naše krajeve u subotu, 5. listopada, u Tvornicu kulture

Bend čija diskografija broji četiri dugosvirajuća albuma, nekoliko EP izdanja i nebrojenu količinu odsviranih koncerata, uskoro objavljuje novi album 'One Of Us Is The Killer', u sklopu čije promotivne turneje dolaze i u Zagreb početkom jeseni.

Točno definirati stil glazbe koji sviraju Dillingeri je nemoguće. U virtuozno odsvirane pjesme često je ubačena cijela paleta stilova od eksperimentalnog metala preko art rocka do raznih fuzioniranih jazz podstilova. Koncerti su im posebno intenzivni i nije rijedak slučaj da se ne zna gdje je bend, a gdje publika. Među fanove banda ubrajaju se gotovi svi velikani rock scene današnjice, od Toola do Mike Pattona i Metallice.

Dillinger Escape plan
u svojoj karijeri nikada nisu nastupali u našim krajevima, odnosno spuštali se bliže od Beče ili Budimpešte, a i ovaj koncert biti će ekskluzivan za cijeli teritorij ex-Yu. Novi album 'One Of Us In The Killer' objavljen je u ponedjeljak, 13. svibnja, sadrži jedanaest eksplozivnih novih stvari od kojih je 'When I Lost My Bet' dobila i svoj videospot.

The Dillinger Escape Plan - 'When I Lost My Bet'

Ulaznice u sustavu Eventima i na Eventim.hr u prodaju će biti puštene već sutra, u petak, 17. svibnja. Hard copy ulaznice bit će dostupne od srijede, 22. svibnja Prvi paket ulaznica po cijeni od 95 kuna dostupan je do 30. lipnja. Od 01. srpnja cijena  iznosi 110 kuna, a na dan koncerta će biti 130 kuna


Službena prodajna mjesta

• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Dancing Bear, Gundulićeva 7