ŠAMPANJAC JE KRIV

DiCaprio slavio uz piće i cigaru pa zaboravio kipić

02.03.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je Leonardo DiCaprio napokon osvojio toliko željenog Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'Povratnik', u žaru proslave i sreće umalo je kipić zaboravio u restoranu. Slavlje uz šampanjac i električnu cigaretu očito se malo otelo kontroli, a sve je zabilježeno i kamerom paparazza

Cijeli je svijet odahnuo nakon što je DiCaprio konačno osvojio toliko željeni zlatni kipić, a glumac je odlučio takvu čast i kvalitetno proslaviti. S prijateljima i obitelji zaputio se u poznati talijanski restoran Ago, a pratila ga je prava vojska paparazza. Slavlje je proteklo uz puno šampanjca i električnu cigaretu od koje se DiCaprio ne odvaja. Na odlasku na zabavu u organizaciji Vanity Faira ostavio je kipić u restoranu.


Leonardo je na Oscare došao u pratnji majke Irmelin

Nakon što je sjeo u limuzinu i uzeo još jednu bocu šampanjca, u jednom je trenutku kamerom TMZ-a zabilježeno kako netko iz njegova tima dotrčava iz restorana s Oscarom u rukama. Internetom su odmah krenule šale kako se već navikao odlaziti s dodjele Akademije praznih ruku da je jednostavno zaboravio na nagradu, ali sreću ipak nije mogao sakriti.

Leonardo DiCaprio Celebrates Oscar Win -- Drinking & Vaping