NAGRADNJAČA

dEUS u Tvornici kulture

24.02.2012 u 08:49

Bionic
Reading

dEUS, kultni i utjecajni belgijski alt rock band, premijerno će nastupiti u Zagrebu u petak 2. ožujka 2012. u Tvornici kulture. A mi vam ovom prilikom poklanjamo 3x2 ulaznice za koncert.

Na turneji na kojoj promoviraju odličan posljednji album 'Keep you close' i slave 20 godina karijere, dEUS dolaze podsjetiti fanove i na neke od starih klasika s platinastog albuma 'Worst case scenario' koji ih je 1994. izbacio na sam vrh tadašnje alternative rock scene. MTV je tih dana nemilice vrtio sjajan video za singl 'Suds and Soda' kojim se band probio i van granica Beneluxa, postao tada najtraženiji belgijski izvozni glazbeni proizvod, a i prvi belgijski bend koji je potpisao za jednu veliku diskografsku kuću (Island Records).

'Keep you close', posljednji studijski album, objavljen je prije dva mjeseca uz fenomenalne osvrte glazbene kritike od kojih ga neke svrstavaju i na sam vrh dEUS diskografije. Q magazin i Sputnikmusic dali su mu najviše ocjene, a na nedavnoj održanim MTV EMA dEUS su proglašeni najboljim belgijskim bandom.

Po dvije ulaznice za koncert su osvojili:

Vlatko Libl
Ivan Knežević
Pavle Perković