TREĆI KONCERT

Depeche Mode se po Zagrebu snalaze kao doma

13.02.2010 u 20:00

Bionic
Reading

Članovi Depeche Modea sjajno se snalaze po Zagrebu, kažu organizatori koncerta u Areni, jer im je ovo već treće gostovanje u glavnom gradu Hrvatske

Kako pišu 24 sata, organizatori koncerta Lupa promocija kažu da se Andy Fletcher, David Gahan i Martin Gore po Zagrebu sjajno snalaze i ne treba im nikakva pomoć. Popularni bend je u Zagrebu treći put zaredom.

Andy Fletcher, koji je nakon prošlog koncerta Depeche Modea u Zagrebu do jutra tulumario u klubu Jedinica, već u petak navečer otišao je u grad na piće, a Gahan i Martin Gore su se navodno odmarali.

U subotu je, pak, nekoliko vlasnika zagrebačkih klubova najavljivalo da će se članovi Depeche Modea provoditi kod njih. Organizatori tvrde da su glazbenici u Zagrebu u svom aranžmanu te je jedino što znaju da grupa ima probu prije koncerta.
 
Inače, Dave Gahan i ostali članovi DM-a jako se trude sakriti se od medija, pa su čak doveli vozače iz Njemačke jer su se bojali da će domaći odavati gdje se kreću po Zagrebu.
 
Koncert se trebao održati u svibnju prošle godine, međutim zbog Gahanovih zdravstvenih problema je prebačen za Valentinovo 2010. godine u Arenu.

Predgrupa Depeche Modeu su electro veterani Nitzer Ebb