STOP GLASINAMA

Demantiran trač: Lutrija nije otkazala suradnju Tini Katanić!

25.05.2015 u 16:35

Bionic
Reading

Sve glasnija gradska šaputanja da je Tina Katanić ostala bez angažmana u Hrvatskoj lutriji zbog eksplicitnog video uratka koji ovih dana kruži internetom demantirala nam je sama manekenka, a svojim se priopćenjem oglasila i Hrvatska lutrija

Da je s jednom od zaštitnih lica Hrvatske lutrije, manekenkom Tinom Katanić (30), navodno naglo raskinuta suradnja s Hrvatskom lutrijom, priča je o kojoj posljednjih dva dana intenzivno raspredaju osobe bliske plavokosoj manekenki. Ona sama, pak, odlučila je svojom izjavom za tportal stati na kraj takvim pričama.

'Ugovor nije otkazan, poslovna suradnja je projektnog tipa i odnosi se na realizaciju raznih povremenih promotivnih aktivnosti', napisala nam je Tina Katanić u kratkoj SMS poruci. 

Na pitanje koje je redakcija tportala uputila Hrvatskoj lutriji stigao je nešto opširniji odgovor, koji donosimo u cijelosti.

'Poslovna suradnja s Tinom Katanić projektnog je tipa i odnosi se na realizaciju raznih, povremenih promotivnih aktivnosti koje organizira Hrvatska lutrija.

Na isti ili sličan način Hrvatska lutrija surađuje i s drugim poznatim licima koja su bila ili su još uvijek angažirana u ulozi voditeljica, suvoditeljica i/ili hostesa te se povremeno pojavljuju u sklopu TV reportaža, spotova ili sličnih materijala vezanih uz pojedine promotivne aktivnosti, poput Jelene Glišić, Mirne Maras i Dunje Mutevelić danas ili nekad Karmele Vukov Colić, Roberta Kurbaše, Marija Sedmaka i Doris Vučković.

Hrvatska lutrija u svom radu potiče društveno odgovorno poslovanje te očekuje od svojih zaposlenika i vanjskih suradnika da postupaju u skladu s istim. Kao i do sada, Hrvatska lutrija se ograđuje od privatnog života vanjskih suradnika i napisa vezanih uz njih te ih nema namjeru komentirati', piše u priopćenju Hrvatske lutrije.

Iz istog nije jasno hoće li plavokosa manekenka i dalje biti angažirana na njihovim projektima. Prekid ugovora, o kojem se govori posljednjih nekoliko dana, za mnoge je očekivan nakon što je u javnosti procurio Tinin kompromitirajući videouradak, a koji se brzinom munje proširio internetom.


Tina je s Markom Toljom pobijedila u showu 'Zvijezde pjevaju'

Kako saznajemo, bivša kraljica Hrvatske trenutno nije u dobrom psihičkom stanju, a zbog čega je potražila psihološku i odvjetničku pomoć. Tina se, naime, odlučila izolirati od javnosti dok se cijela buka ne stiša, a u svoju blizinu prima samo sebi bliske osobe.


Tina u društvu kolegica Antee Kodžoman i Maje Cvjetković

Manekenka je bila zaštitno lice Hrvatske lutrije posljednjih nekoliko godina i sudjelovala je u većini njihovih projekata.

Inače, Hrvatska lutrija je ranije znala otkazati suradnju svojim ljepoticama s malih ekrana, a mnogima je još u sjećanju ekspresni otkaz koji je Lana Pavić dobila 2005, kad je u žižu javnosti dospjela zbog iznenadnog i medijski praćenog razvoda s poduzetnikom Ivorom Vucelićem


Mario Petreković, Massimo i Tina


Alen Bokšić, Tina i Mario Mandžukić