GRADI GLAZBENU KARIJERU

Dečko Tanje Dragović zapjevat će u X Factoru!

12.06.2015 u 16:57

Bionic
Reading

Dubrovački maneken i partner Tanje Dragović, s kojom ima kćer Luce, od malih nogu bavi se glazbom, a u showu X Factor u nedjelju će se predstaviti kao kantautor

'X Factor Adria' ulazi u završnicu. U nedjelju od 21 sat na RTL-u gledat ćemo polufinale, nakon kojeg će se doznati kojih šest superfinalista publika želi vidjeti u Kombank Areni 21. lipnja.

Kandidati su za tematsku večer 'Pjesme s posvetom' izabrali zanimljive pjesme, a kome ih posvećuju, saznat ćemo uskoro. Uz osam preostalih kandidata koji se bore za mjesto u superfinalu, nastupit će i četiri specijalna gosta. Jacques Houdek će otpjevati svoj hit 'Nov čovjek', a kao mladi kantautor predstavit će se i maneken Vlaho Arbulić, dečko Tatjane Dragović koji gradi glazbenu karijeru. Vlaho od malih nogu svira gitaru i sklada pjesme, a koliko je je talentiran, vidjet ćemo u nedjelju na pozornici 'X Factora'. Bit će to njegov prvi javni nastup kao glazbenika.

'Glazba stvarno jest moja najveća ljubav. I vjerojatno nikada u životu neću moći ništa raditi i stvarati s tolikim žarom i toliko strastveno kao glazbu. I naravno da bih bio najsretniji čovjek na svijetu kada bi mi se cijeli život zavrtio oko onoga što najviše volim. Bez te doze entuzijazma uspjeh nije moguć. Međutim, isto tako sam svjestan raznih faktora koji se mogu i ne moraju poklopiti. Zato ću spreman dočekati koji god rasplet mi život donosi', rekao je Vlaho prije godinu dana u intervjuu za Buro 24/7.

Vinograd??

A photo posted by Vlaho Arbulic (@vlahoarbulic) on