TIHOMIR LADIŠIĆ

'Dečki iz Franz Ferdinanda gledali su naš nastup iz prvog reda!'

23.06.2015 u 16:06

Bionic
Reading

Grupa Zadruga je koncertom na INmusicu obilježila 25 godina djelovanja. Njihov nastup su, pored brojnih obožavatelja, pratili i članovi banda Franz Ferdinand

'Bilo je zgodno, veselo i zabavno', rekao je Tihomir Ladišić, urednik i voditelj jutarnjeg programa vijesti 'Novi dan' na televiziji N1 te gitarist i originalni član benda Zadruga. S njima povremeno nastupa, a tako je bilo i sinoć na INmusicu kada su ih iz prvih redova slušali članovi škotskog rock benda Franz Ferdinand. Čini se da im se svidio 'zagorski punk' i pjesme 'Zagorski Tarzan', 'Ja živim vu malomu selu', 'Dvaput po dva' i brojne druge koje je band odsvirao na tom nastupu.

'Bilo mi je zabavno kad sam ih ugledao. Zabavljali su se kao da su najveći fanovi Zadruge', kaže Tihomir. Dodaje kako se nakon koncerta nisu družili jer su ih u backstageu čekali brojni fanovi koji su sa Zadrugom sinoć proslavili njihovu 25 godišnjicu postojanja. 

'Zanimljivo je svirati i biti dio nastupa s velikim bendovima. Atmosfera na festivalu je odlična, a ja sigurno neću propustiti nastup Black Rebel Motorcycle Cluba', otkrio je.


Zadruga je sinoć dobro zabavila fanove i članove grupe Franz Ferdinand