DOBRA ZABAVA I GLAZBA

Dani Savske u Vintage industrial baru i Kavezu

06.09.2016 u 20:43

Bionic
Reading

U popularnom Vintage industrial baru i Kavezu održat će se 0. Dani Savske - četverodnevna parada besplatnih koncerata, slušaonica, izložbi i buvljaka

Organizatori kažu kako su ovo ljeto u Zagrebu obilježila mnoga umjetničko-glazbeno-kulturna događanja pa im je palo na pamet to da se sva ta sjajna i kvalitetna zbivanja odvijaju gotovo uvijek oko strogog centra grada i odlučili su napraviti tzv. decentralizaciju.

Savsku mnogi Zagrepčani doživljavaju kao sivu, prepunu semafora, uvijek zagušenu prometom, cestu kojoj nikako da dođe kraj, ali od srijede 7. pa sve do subote 10. rujna trajat će 0. Dani Savske.

0. Dani Savske započinju 7. rujna u 16 sati Sajmom vinila i ploča, a od 21 sat, u novootvorenom vrtu Vintagea i Kaveza, nastupaju soul, funk i groove majstori Stank! & brat SlipMat u FUNK DRAMI. Prijave za sajam vinila i CD-a mogu se slati na stranici kluba Kavez na Facebooku.

Drugog dana u 21 sat Bebe na Vole, omiljeni i genijalni glazbenik, održat će besplatan koncert u vrtu. U petak 9. rujna u 19 sati fotograf Roberto Pavić otvorit će izložbu fotografija 'Gradovi na vodi', a u 21 sat B and the Bops, rockabilly manijaci, imat će besplatan koncert u ljetnom vrtu.

Posljednjeg dana festivala snage će odmjeriti Chris Ian, pjevač benda Killed A Fox, i Domagoj Šimek, vokal bendova She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, u akustičnom koncertu u vrtu. Nakon toga nastavit će se DJ program do ranih jutarnji sati.

Vizual za 0. Dane Savske preuzet je iz segmenta slike 'House of the Rising Sun' slikara Miljenka Bengeza, koji inače stanuje u Savskoj ulici.