GLUMAC I KOŠARKAŠ

Dalibor Bagarić i Ljubiša Samardžić: Susret na Stradunu

12.08.2016 u 21:53

Susret Dalibora Bagarića i Ljubiše Samardžića na Stradunu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL

Bionic
Reading

Dubrovnik je omiljeno ljetno utočište mnogih poznatih lica. Ondje među ostalim tradicionalno boravi i jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Ljubiša Samardžić sa suprugom Mirjanom, a susret s njim razveselio je i našeg poznatog košarkaša Dalibora Bagarića

Hrvatski košarkaš Dalibor Bagarić razveselio se kad je šetajući se sa suprugom po Stradunu ugledao dobro raspoloženog 79-godišnjeg Ljubišu. Upoznavanje sglumačkom legendom kojoj se divi zabilježeno je i fotografijama. Košarkaš je u Dubrovnik stigao sa suprugom Jasminom i prijateljima.

Bagarić je u lipnju ove godine završio profesionalnu karijeru koja je trajala gotovo 20 godina. Među klubovima za koje je nastupio ističu se Cibona, Chicago Bulls, Olympiacos i Fortitudo Bologna.

Ljubiša Samardžić poput košarkaša obožava Dubrovnik gdje već tradicionalno sa svojom suprugom ljetuje. Jug Hrvatske njegov je dugogodišnji odabir za odmaranje, a u Dubrovnik dovodi i cijelu svoju obitelj. Tako se prošle godine prošetao u društvu svoje unučice Ines.

'Ovaj grad nas nije osvojio samo zadivljujućom ljepotom nego i gospodstvom koje u sebi nose njegovi mještani. Za njega nas vežu i Ljetne igre', izjavio je ranije za Večernji list


Dalibor Bagarić i Ljubiša Samardžić obožavaju Dubrovnik gdje su se sreli na Stradunu

Košarkaš ondje uživa s lijepom suprugom Jasminom

She Whispers : ''I'm afraid of falling'' ... He smiles, I'll Catch you ! #forever #mylovestory ❤️

A photo posted by JasminaBagaric (@jasminabagaric) on