KONCERT U ATTACKU

Crystal Soda Cream prvi put u Zagrebu

16.10.2014 u 14:06

Bionic
Reading

Crystal Soda Cream zagrebačkoj će se publici prvi put predstaviti u srijedu, 22. listopada u prostoru kluba ATTACK gdje će,između ostalog, izvesti i odabir pjesama s aktualnog albuma prvijenca

Crystal Soda Cream mlada je bečka trojka u sastavu Theresa Adamski (na bubnjevima i sintesajzeru), Sebastian Ploier (na bas gitari) i Philipp Forthuber (na gitari i vokalu), čujno stasala na ostavštini dobre stare škole New Wavea. Nisu ni prvi ni posljednji u pokušaju da vlastitom glazbom dočaraju ljepotu i šarm svojih favorita i uzora, no ljepota Crystal Soda Creama leži u jednostavnim nijansama zvuka, istovremeno prožetog sjetom i mladenačkim buntom.

Da, u njihovom repertoaru evidentan je utjecaj prve inkarnacije The Curea - kao zanesenjaci kultnom institucijom, Crystal Soda Cream domišljato se poigravaju 'smithovštinom', pritom s lakoćom hodajući po tankoj liniji između 'uzroka' i 'posljedice'.

Kao štićenici vrlo perspektivne nezavisne izdavačke kuće iz Beča - Totally Wired Recordsa, Crystal Soda Cream zagrebačkoj će se publici prvi put predstaviti u srijedu, 22. listopada, u prostoru kluba ATTACK, gdje će između ostalog izvesti i odabir pjesama s njihovog aktualnog albuma prvijenca - 'Escape From Vienna'

Vrata kluba otvaraju se u 22 sata, a koncert će početi u 23 sata. Za provjereno dobru glazbu prije i poslije koncerta pobrinut će se muzikfantastique maestro Ivan Krželj. Na vama je da ispratite noć plesom do iznemoglosti.

Cijena ulaznice je simbolična - organizatori računaju na vašu (skromnu) participaciju u minimalnom iznosu od 20 kuna, a ako ste raspoloženi, u mogućnosti ste podržati bečku trojku Crystal Soda Cream i većim doprinosom na kojem vam se, u njihovo ime, najsrdačnije zahvaljuju.

Sve dodatne detalje o ovom događanju možete saznati ovdje