SUBOTA, 21:30 SATI

CMC festival uživo na tportalovom streamu

18.06.2010 u 10:00

Bionic
Reading

CMC festival pratite uživo u subotu, 19. lipnja, u 21 sat i 30 minuta putem streama na tportalu i na 8. kanalu MAXtv-a

U Vodicama vas čekaju Colonia, Goran Karan, Žanamari, Karma, Hari Rončević, Antonija Šola, Tedi Spalato, Marko Tolja, Dalmatino, Bojan Jambrošić, Luka Nižetić i brojne druge zvijezde.

Osim revijalnog dijela festivala na kojem će nastupiti 20 izvođača, CMC je pripremio i veliko iznenađenje. Svi koji prate prijenos preko tportala moći će uživati u show programu kao i MAXtv korisnici, osim raskošnog vatrometa, imat će priliku gledati koncert ponovno okupljene kultne grupe Novi fosili.

Nakon dugog niza godina stanke i solo karijera članova, ponovno se okupila stara postava Novih fosila. Vesela ekipa, dobro nam poznatih lica Sanje Doležal, Rajka Dujmića, Vladimira Kočiša – Zeca, Marinka Colnaga i Nenada Šarića - Brade, na koncertu u Vodicama podsjetit će nas na ona dobra stara vremena iz kojih je potekla rijeka ultimativnih hitova koje naizust znaju i današnje mlade generacije.

CMC festival održava se u Vodicama 18. i 19. lipnja. Uvertira za subotnji program bit će veliki koncert Crvene jabuke koji će se održati u petak. Ulaz na obje festivalske večeri je besplatan.

CMC festival moći ćete pratiti ovdje