BOLNO PRIZNANJE

Charlie Sheen: Istina je, ja sam HIV pozitivan!

17.11.2015 u 14:13

Bionic
Reading

Nagađanja da je zaražen virusom HIV-a danas je pred milijunskim gledateljstvom u televizijkom intervjuu za 'Today Show' potvrdio 50-godišnji Charlie Sheen, dodavši da već četiri godine zna dijagnozu

'Vrijeme je da konačno stanem na kraj nagađanjima, poluistinama i svakakvim pričama u kojima sam svojim ponašanjem ugrozio živote mnogih. Takve tvrdnje su daleko od istine. Istina jest da se već četiri godine borim s virusom HIV-a', izjavio je 50-godišnji Sheen pred milijunskim gledateljstvom. Objasnio je kako se virus primirio nakon terapije i lijekova koje svakodnevno uzima.

U ekskluzivnom intervjuu priznao je da je spavao s pet tisuća žena, a tko i kada ga je zarazio virusom - ne zna. Trenutno se zbog koktela lijekova koje svakodnevno uzima ne drogira, ali alkohol si nije uskratio. Kad je doznao dijagnozu, vijest ga je doslovce dotukla, a sve je priznao bivšim suprugama i najstarijoj kćeri. U početku je zbog jakih migrena koje su ga dugo mučile, mislio da ima tumor na mozgu, no konačna istina o njegovom zdravstvenom stanju ga je još više šokirala.

'Osim obitelji priznao sam i nekim prijateljima u koje sam imao povjerenja. Na kraju sam im morao platiti bogatstvo da o svemu šute. Mnogi su me ucjenjivali, za njihovu šutnju platio sam milijune', priznao je Sheen.

https://www.youtube.com/watch?v=FEG5U9L8RT4