NAGRADNJAČA

'Brzi i žestoki 5' u kinima!

04.05.2011 u 11:04

Bionic
Reading

Vin Diesel i Paul Walker predvode ponovo okupljenu ekipu zvijezda u serijalu o brzini, u filmu 'Brzi i žestoki 5'. Dwayne Johnson im se pridružuje u akcijskom filmu punom adrenalina na globalnoj razini. Film u naša kina dolazi 5. svibnja, a Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili nagrade iz filma (majice, torba, bočica za vodu)

Bivši policajac Brian O’Conner (P. Walker) i njegov partner, bivši zatvorenik Dom Toretto (V. Diesel), nađu se na nepoznatom terenu – na suprotnoj strani zakona u egzotičnom brazilskom Riju.

Serijal je privukao nevjerojatnu pažnju gledatelja još prije deset godina i proveo ih od Miamija, preko Tokija i kroz tunel na granici između SAD-a i Meksika. Ovog puta potrebno je obaviti posljednji poslić - okupiti elitni tim vrhunskih operativaca koji čine njihova rodbina i prijatelji – cilj je vrijedan 100 milijuna dolara. Dom i Brian svjesni su da između njih i njihove slobode stoji korumpirani poslovni čovjek koji ih želi vidjeti mrtve. No nije im samo on za petama. Tu je i federalni agent Luke Hobbs (D. Johnson) koji nikad ne promašuje metu. No jureći Brazilom Hobbs shvati da ne može razdvojiti dobre momke od loših i da se može pouzdati samo u svoj instinkt.

Majice su osvojile:

Mirjana Miletić
Danica Šestak
Janja Možanić

Torbu je osvojila Ivana Perković

Bočicu za vodu je osvojio Aleksandra Čuljak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

   Blitz