BEZ KONKURENCIJE

Bruno Mars proglašen umjetnikom godine

14.12.2013 u 17:18

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
Bionic
Reading

Pjevač Bruno Mars proglašen je umjetnikom godine, objavio je časopis Billboard

Album 28-godišnjeg Brune Marsa iz 2012. pod nazivom 'Unorthodox Jukebox', postao je jedan od najprodavanijih u ovoj godini s više od 1,8 milijuna prodanih primjeraka u SAD-u. Autor pjesme 'Locked Out of Heaven' prema listi časopisa Billboard slovi za glazbenika godine, a premda je pop kulturu opsjeo trend 'twerkinga' Mars je punih 12 mjeseci hitovima skupljao brojna priznanja.

Albumom 'Unorthodox Jukebox' na kojemu se nalaze pjesme kao što su 'Treasure', 'Locked Out of Heaven' i 'When I Was Your Man', Mars je prošle godine osvojio čak četiri Grammyja (sveukupno ih sada ima 18).

Mars, čija je glazba kombinacija R&B-a i popa, izgradio je uspješnu karijeru kao pjevač i producent Smeezingtonsa radeći na pjesmama za sebe i druge umjetnike.

Pjevač u 2014. kreće na turneju po Sjevernoj Americi, također će pjevati na poluvremenu Super Bowla u veljači, a uspio je osvojiti prvo mjesto na čak osam Billboardovih ljestvica i to kao 'Hot 100 Artists', 'Top Overall Artists', 'Hot 100 Singles Airplay', 'Hot Digital Songs', 'Mainstream Top 4' i 'Pop Digital Songs'.