VRUĆA SUBOTA U BOOGALOOU

Brkovi ponovo u Zagrebu!

21.10.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon skoro godinu dana, u Zagreb se u subotu 22. listopada u klub Boogaloo vraća punk-folk atrakcija - grupa Brkovi

Fuzija punka i folka ili, kako piše u službenoj biografiji, '...licemjerje koje vlada u tzv. urbanim krugovima, koje se gnuša narodnjaka, ali istodobno potajno uživa u njima', njihov je nepogrešiv recept za popularnost.

Energični nastupi nakon kojih se osjećate kao da ste boravili u turskoj kupelji - tako su sami opisali reakcije ugode svoje publike. Stoga opisu svog glazbenog izričaja dodaju termin 'wellness', i time ujedno naglašavaju jednostavnost i neopterećen pristup zabavi i komunikaciji s publikom koja ih inspirira da budu to što jesu. Brkovi bez brkova!

Kao predgrupa nastupit će beogradski bend Seljačka buna, a Brkovima će se pridružiti i pregršt živopisnih gostiju, od Krmeta Mic Maestra, Zmaja od Šipova do pridružene vokalistice Ane Sekso. Među ostalima, najavljen je i specijalni gost Šarac, originalni bubnjar benda koji će s njima odsvirati nekoliko stvari.

Pjesme o davnim sretnim ljubavima i rakija kao eliksir za slomljeno srce zasigurno je najbolji mogući wellness tretman koji si možete priuštiti, ali u ovom koncertu možete uživati čak i ako ne spadate u skupinu gore navedenih.

Karta 40 kn, diviti se lijepoj ženi s brkovima na koncertu Brkova - neprocjenjivo!

I još jedna stvar - istoga dana u Zagrebu nastupa i mega-monster-cult-band Zabranjeno pušenje. Momci iz Brkova poručuju svima onima koji su još uvijek neodlučni: 'Ne dvojite, otiđite na Zabranjeno pušenje, tamo će vam vjerojatno biti bolje.'

Klub se otvara u 22 sata, a ulaznice se po cijeni od 40 kn mogu nabaviti u Dirty Old Shopu u Zagrebu, Tratinska 22. Oni koji žive izvan Zagreba mogu rezervirati ulaznice na info@dirtyoldempire.com. Ostatak ulaznica moći će se nabaviti i na dan koncerta na blagajni kluba od 21 sat.

Pročitajte intervju s Brkovima koji su odradile naše kolege sa SuperMena.

'Nisam ja za tebe'