ŽIVOT NA ŠTIKLAMA LOUBOUTIN

Branka Bebić ne voli pričati o seksu

02.06.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Bivša misica i promotorica Cinestarovog programa pojavila se na premijeri filma 'Seks i grad 2' odjevena u haljinu boje starog zlata, uz digitalni modni dodatak i neizostavne crne štikle marke Louboutin

Velika obožavateljica serijala 'Seks i grad', ujedno vrijedna promotorica programa Cinestara, atraktivna Branka Bebić Krstulović pojavila se na svečanoj premijeri 'Seksa i grada 2' odjevena u haljinu boje starog zlata i neizostavne crne štikle Louboutin, model Studio 120, peep-toe pumps, koje se na Net-a-porteru mogu kupiti za 9.180 kuna, a zaštitni su znak modne heroine Carrie Bradshaw.

'Svaka se žena može pronaći u likovima filma', tvrdi Branka koja je dokazala da je upućena u trendovska modna događanja jer je ponosno pokazala prvi digitalni modni dodatak - prenosivi notebook HP Mini 210 Vivienne Tam Edition - koji se pojavljuje u novom nastavku filma.

Bivša misica i diplomirana ekonomistica ponajviše se, kaže, može povezati s likovima Samanthe i Carrie, no smatra da se sve žene mogu identificirati s četiri slavne junakinje koje su započele svojevrsnu seksualnu revoluciju.

Unatoč dinamičnom radnom tempu u promociji Blitza, čiji je vlasnik njen suprug Hrvoje Krstulović, Branka priznaje da je prije svega mama. Stoga ima najmanje vremena za sebe, ali izgleda senzacionalno i u top je formi. Svoj izgled zahvaljuje genetici i brzom životu. 'Jedem sve i kad stignem, ne hranim se najzdravije, često si priuštim i kokice i drugu masnu hranu. Nije stvar ni u vježbanju ni u zdravoj prehrani, već u trčanju oko djece i dobrim genima', kaže bivša misica.

U prenatrpanom rasporedu ipak je pronašla vremena za žensko druženje uz koktele i omiljene filmske likove na premijeri 'Seksa i grada 2', ali ona sa svojim prijateljicama ne raspravlja tako slobodno o seksualnim problemima poput Carrie, Charlotte, Samanthe i Mirande.

'Inače sam jako otvorena sa svojim prijateljicama. Razgovaramo o brakovima, problemima i vezama, ali nikad ne pričamo o seksu na taj način. Smatram da neke stvari treba zadržati za sebe', rekla je tradicionalna Branka.