SVIJET BRUJI O NJIMA

Brad Pitt progovorio o rastavi, Cotillard demantirala aferu

21.09.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon jedanaest zajedničkih godina i šestero djece Angelina Jolie odlučila se za rastavu od Brada Pitta poručivši preko svog odvjetnika kako je odluku donijela zbog dobrobiti svoje djece koja su joj najvažnija i za koju želi da odrastaju u zdravom obiteljskom okruženju. Brad je također potvrdio razvod priznavši koliko je tužan zbog svega, a oglasila se i francuska glumica Marion Cotillard čije se ime učestalo spominje u medijskim napisima o njihovu razvodu

Angelina Jolie zahtjev za rastavu podnijela je u ponedjeljak, a supružnici ne žive zajedno od 15. rujna. Razloga za razvod omiljenog holivudskog para, koji je zajedno proveo 11 godina i ima šestero djece, zasigurno je puno. Brad Pitt za CNN je izjavio kako je 'tužan zbog svega, ali je dobrobit djece na prvom mjestu'.

Jolie, koja traži skrbništvo nad šestero djece, preko svog odvjetnika poručila je kako je odluka donesena za dobrobit obitelji, a time je između redaka otkrila kako su svađe nje i Brada postale nepodnošljive za zdravo odrastanje djece. Pittov opušten stil života i naklonost marihuani, o čemu je jednom i govorio u medijima, a navodno je prekinuo s porocima stvarajući obitelj s Angie, bili su zasigurno također jedan od razloga rastave o kojoj se već dulje nagađalo u medijima. 

Najnoviju tešku obiteljsku situaciju svoje kćeri, čija je mršavost prilikom posljednjeg pojavljivanja u javnost šokirala mnoge, komentirao je i glumac Jon Voight: 'Ne znam puno o ovome, ali siguran sam da je riječ o nečem prilično ozbiljnom. Zabrinut sam za Angelinu i djecu i nadam se da ću ih ubrzo vidjeti', izjavio je Voight.

Navodno je dijelom za razvod kriva 40-godišnja Francuskinja Marion Cotillard čija bliskost s Bradom na setu novog ljubavnog špijunskog trilera 'Allied' nije dobro sjela Angelini. Američki mediji čak idu toliko daleko tvrdeći da je sumnjičava Jolie angažirala detektiva koji joj je potvrdio sumnje o bliskosti Brada i Marion. Pitt i Cotillard na setu su se zasigurno dobro zabavljali, no aferu zgroženo demantira i Cotillard koja je već devet godina u sretnoj vezi s cijenjenim francuskim glumcem i redateljem Guillaumeom Canetom.


Marion Cotillard i Guillaume Canet također su se zbližili
na filmskom setu prije devet godina


105637,445269,445222,412435