NOVA LJUBAV

Boris Novković: Istina je, u vezi sam!

27.01.2016 u 15:42

Bionic
Reading

​Pjevač i kantautor Boris Novković (47) potvrdio nam je kako ponovno ljubi. Nakon prekida trogodišnje veze sa slikaricom Ivom Višošević, Boris je ljubavnu sreću pronašao s 28-godišnjom politologinjom Ines Katić iz Zadra

Story donosi kako je par prvi put viđen u javnosti na koncertu u čast legendarnom Kemalu Montenu 'Hiljade pahulja bijelih' u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Boris je i nastupao dok ga je 28-godišnja Zadranka bodrila iz publike u društvu prijateljice.


Boris je u rujnu prošle godine obznanio na Facebooku prekid veze s Ivom Višošević

'Istina je, u vezi sam i svi navodi su istiniti', kratko nam je izjavio Boris potvrdivši time i da je zaljubljen u lijepu Ines s kojom je u vezi dva mjeseca. Upoznali su se slučajno, tako što se Boris zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je Ines inicirala. Komunikaciju su započeli dopisivanjima i razgovorima na društvenim mrežama, a nedugo zatim rodila se ljubav.


U braku s Lucijom proveo je osam godina

Novković iza sebe ima osmogodišnji brak s Lucijom, a imaju i dva sina, Nou i Bona. Glazbenik se prije tri i pol godine zaljubio u slikaricu Ivu Višošević zbog koje je ostavio suprugu.
Čini se kako je sada vrijeme za konačnu sreću.

Boris Novković - 'Reci mi'