BLAĆE MUŽU OTKRILA TAJNU:

'Bolje je da zna, nikad ne znaš kad će isplivati'

12.03.2016 u 11:22

Bionic
Reading

Ponukana činjenicom da je 10. ožujka bio dan kada je prije 19 godina rođena ideja o najpoznatijem reality showu na svijetu, Big Brotheru, voditeljica Antonija Blaće odlučila je svome suprugu Hrvoju pokazati uspomene dok je bila stanarka

Antonija je za RTL ispričala kako je Hrvoje reagirao kada je otkrila tajnu koju čuva otkad je bila stanarka Kuće u zagrebačkoj Dubravi, a za koju on, do sada, nije znao.

'Sjedimo tako moj Hrvoje i ja kod kuće i dotaknemo se teme Big Brothera, budući da je neki dan bio rođendan ideji iz koje je proizašao. I odlučim, nakon svih tih silnih godina otkako sam ja bila u Kući, podijeliti s njim jednu veliku tajnu – da se oženio ne samo sa mnom, nego i s Biljanom!' ispričala je Antonija.

Kao jedna od prvih stanara Big Brother kuće, sada već davne 2004. godine, svojem je suprugu, između ostalog, odlučila pokazati video svojeg alter-ega Biljane, otkačene štreberice s ogromnim naočalama koja pokušava pronaći ljubav svog života u sklopu Big Brother dnevnog zadatka - 'Srcolovka'.

Antonija je tada morala sama osmisliti osobu s kojom će se predstaviti u kvizu 'Srcolovac', a Biljana joj se činila odličnom idejom.

'Hrvoju isprva ništa nije bilo jasno kada sam mu rekla da imam alter-ego koji se zove Bilja, ali kada sam mu pustila video, sve mu je bilo jasno i nismo se mogli prestati smijati. Bolje da zna da postoji i Biljana jer nikad ne znaš kada će ponovno isplivati na površinu!' smije se Antonija dodajući da su joj video isječci koje je pronašla uljepšali dan.