BORBA S RAKOM

Bolest je ponovno povezala Paris Jackson s majkom Debbie

11.10.2016 u 13:11

Bionic
Reading

Odnos Paris Jackson, kćerke preminulog pjevača Michaela Jacksona, s biološkom majkom Debbie Rowe tijekom godina odrastanja imao je uspone i padove. Iako se Jacksonova bivša supruga tijekom razvoda odrekla skrbništva, ali i viđanja djece, kćeri Paris i sina Princea, nakon smrti pop zvijezde majka i kći su se zbližile, sve do prije godinu dana kada su izgubile svaki kontakt. No teška bolest ponovno ih je povezala, a Paris je na svom profilu na Instagramu fotografijom pokazala koliko joj mama znači

Njihov odnos oduvijek je bio turbulentan. Paris Jackson s majkom Debbie Rowe zbližila se nakon smrti oca, pjevača Michaela Jacksona, no prije godinu dana u potpunosti su prekinule kontakt. Što je bio razlog tomu, nije se doznalo, no kako ružne stvari uvijek zbliže ljude, tako je bilo i u njihovu slučaju.

U srpnju ove godine mediji su objavili kako je Debbie Rowe, bivša supruga Michaela Jacksona i majka njegovo dvoje djece, kćeri Paris i sina Princea, dijagnosticiran rak dojke. Pedesetsedmogodišnja bivša medicinska sestra u borbu je krenula sama, bez svoje djece, a Paris navodno nije ni znala za majčinu dijagnozu.

throwback to when the best godfather ever drew me ????

Fotografiju objavljuje Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Krsni kum Paris Jackson glumac je Macaulay Culkin

Ipak, sudeći po Instagramu Paris Jackson, stvari su se promijenile. Nakon što je prije tjedan dana posjetila očev ranč Neverland, Paris je posjetila i bolesnu mamu, koja je zbog podvrgavanja kemoterapiji i zračenju ostala bez kose. Na fotografiji, objavljenoj prije tri dana, 18-godišnja Paris ljubi nježno mamu Debbie, i uz to je napisala: 'Ja sam borac zato što je ona borac. Volim te, mama.'

Na Instagramu se rado prisjeća svog oca Michaela Jacksona

i'm a fighter because she's a fighter. love you mom

Fotografiju objavljuje Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

'Ja sam borac, zato što je ona borac', napisala je Paris ispod fotografije s bolesnom majkom

Michael Jackson i Debbie Rowe u braku su bili od 1996. do 1999., a tijekom tri godine dobili su kći Paris i sina Princea. Upoznali su se u vrijeme dok je ona radila kod dermatologa kojeg je Jackson posjećivao zbog svog vitiliga, s kojim se borio od sredine 80-ih godina. Nakon razvoda, Rowe je potpisala da se u potpunosti odriče skrbništva nad djecom. Tijekom godina rijetko ih je viđala, očito zbog potpisanog ugovora u brakorazvodnoj parnici, a nakon smrti pop legende, Jacksonova majka Katherine preuzela je skrbništvo.

my new friends, Rickie, Survivor, and Kyle :)

Videozapis objavljuje Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Prije pet dana Paris je posjetila očev ranč Neverland

Tijekom njihove brakorazvodne parnice Michael Jackson optužen je da seksualno zlostavlja djecu koja su dolazila na njegov ranč Neverland. U nadi kako će im pomoći da ga optuže, Debbie Rowe se našla u ulozi glavne svjedokinje, no ona je napravila posve suprotno. Na sudu je rekla kako je Jackson divan otac i da ga ljudi iskorištavaju. Sve to pomoglo mu je da ne bude osuđen.

national hug a drummer day ????

Fotografiju objavljuje Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Paris je trenutno u vezi s Michaelom Snoodyjem kojeg je upoznala na sastanku anonimnih alkoholičara

Iako je Katherine Jackson pokušavala sve da odvoji djecu od njihove biološke majke, tijekom godina Paris se ipak zbližila s majkom. I odnosi su bili savršeni do prije godinu dana. Nažalost, ili na sreću, teška bolest ih je ponovno zbližila.