PRVI PUT U JAVNOSTI

Blake Lively i Ryan Reynolds napokon pokazali preslatke kćerkice

Blake Lively i Ryan Reynolds s djecom

Blake Lively i Ryan Reynolds s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: tportal

Otkako su započeli svoju ljubavnu vezu, potom se vjenčali i dobili dvije djevojčice, holivudski glumci Blake Lively i Ryan Reynolds svoju su četveročlanu obitelj držali podalje od svijeta media. Ipak, otkrivanje zvijezde na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, koju je zvijezda hit filma 'Deadpool' napokon dobila, bio je trenutak koji je su odabrali da predstave svijetu svoju dvogodišnju kćer James i, za javnost još uvijek bezimenu, dvoipolmjesečnu djevojčicu. Pozornost medija ukrala je upravo malena James koja neodoljivo sliči na svoju majku dok je bila djevojčica

Ryan Reynolds možda i je jedan od trenutačno najpoznatijih holivudskih glumaca, no na otkrivanju zvijezde slavnih u Hollywoodu sve kamere i pozornost bile su usmjerene na njegovu kćer James. Iako ima tek dvije godine, može se reći da je ona zapravo ukrala show, što je svima bilo izuzetno simpatično. Plavokosa i plavooka James, koja je naslijedila ljepotu od svoje mameBlake Lively, odmah se uhvatila mikrofona i zabavila okupljene.

Ryan Reynolds ispred svoje zvijezde
'Ponosna je preslaba riječ za ono kako se danas osjećam', napisala je Blake Lively ispod fotografije na Instagramu

Budući da se ovakva čast da se dobije zvijezda na Šetalištu slavnih ne događa često, cijela obitelj bila je na okupu, a ovo je bila i prigoda da prvi put javnosti predstave i drugu kćer - dvoipolmjesečnu djevojčicu čije ime još kriju. U pratnji supruge, 29-godišnje glumice Blake Lively 40-godišnji glumac ponosno je pozirao i s njihove dvije kćeri ispred svoje zvijezde. 'Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake koja upravo sjedi ispred mene i koja mi je sve na svijetu. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Dala si mi nešto nevjerojatno, dvoje djece, a to sam oduvijek sanjao', rekao je Ryan Reynolds prilikom otkrivanja zvijezde sa svojim imenom.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Ryan Reynolds s kćerkom JamesMamina slika i prilika: dvogodišnja James ista je svoja mama kad je bila mala

Profimedia
Dvogodišnja James oduševila je prisutne

Koliko je ovaj događaj bitan u Reynoldsovu životu, dokaz je i to što su mu svi najvažniji ljudi bili ondje. Osim supruge Blake i kćeri, ponosna je bila i njegova majka Tammy te punica Elaine. 'Ovo se događa jednom u životu. Inače ne izvučemo cijelu obitelj kao danas, ali sam jednostavno smatrao kako bih mogao za dvadeset godina požaliti što moja djeca nisu bila ovdje, stoga smo svi kolektivno odlučili doći u velikom stilu i biti dio ovoga', izjavio je glumac za ET.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Blake Lively s dvoipolmjesečnom kćerkom kojoj se još ne zna ime

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Blake Lively s roditeljima Erniejem i Elaine Lively

450007,446708,435750,424526

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!