U DRUŠTVU PRAVE VUČICE

Bjelorus na Eurosongu želi pjevati potpuno gol!

12.04.2016 u 12:04

Bionic
Reading

Ivan Saša, pravog imena Aleksandar Ivanov, ovogodišnji je predstavnik Bjelorusije na Eurosongu ne odustaje od svoje želje da izvodeći pjesmu 'Help you fly' nastupa potpuno gol kako bi dočarao smisao svoje pjesme koja govori o slobodi. Nova ideja mu je da ga vučica koja se zove Shakira - ugrize na pozornici

'Želim da to bude neponovljivo iskustvo, pogotovo što ću ondje nastupiti prije mog rođendana', izjavio je 21-godišnji Ivan. Dodaje kako su se on i njegov producent Viktor Drobysh odlučili da neće imati kostim jer žele pokazati 'kako zajedno funkcioniraju priroda i čovjek'.

Producent Drobysh kaže da ne žele promovirati pornografiju nego umjetnost te ide toliko daleko da je mogući Ivanov nastup s vukom usporedio s ljepotom skulpture 'Mislilac' francuskog umjetnika Augustea Rodina.

Bjelorus je najprije htio nastupiti s nekoliko vukova, a sad želi da ga vučica imena Shakira izgrize dok bude izvodio pjesmu na pozornici u Stockholmu.

Glasnogovornik Eurosonga kaže da je golotinja neprikladna za obiteljski show kakav je Eurosong, a kako su na Eurosongu zabranjene divlje životinje, treba vidjeti kako će Ivan riješiti taj problem. U svakom slučaju, svojim planom uspio je itekako skrenuti pozornost medija na sebe i prije nego što je Eurosong počeo.

#HelpYouFly available on iTunes #IvanGO http://Apple.co/1R2v6SZ

A photo posted by Александр Иванов (@ivan_eurovision) on