STIPE MARIĆ NA ŠPICI

Bivši muž Ive Majoli u društvu nepoznate ljepotice

02.10.2016 u 10:36

  • +6

Poznati na osunčanoj špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Budući da, prema najavama, ovih dana stiže zahlađenje, čini se kako su svi ljubitelji zagrebački špice odlučili iskoristiti posljednje zrake sunca i uživati ispijajući kave u mnogobrojnim lokalima. Među njima se našao i veliki broj poznatih, poput Snježane Mehun koja se šetala s Ivonom Brnelić, Sonje Kovač, ali i bivšeg supruga Ive Majoli, Stipe Marića, koji je na špicu stigao u društvu atraktivne djevojke


Ležerno odjeven u crne traperice, plavu košulju ispod koje je virila bijela majica i sa smeđim mokasinama na nogama, prošetao je subotnjom zagrebačkom špicom bivši suprug Ive Majoli, StipeMarić. Društvo mu je pravila atraktivna brineta odjevena u haljinu boje pudera preko koje je prebacila crnu jaknu i stavila na rame crnu torbu. I dok je Stipe pogledom pratio fotografe kako ih snimaju, brineta se nije time opterećivala, već mu je i dalje nešto objašnjavala, dodatno pokazujući rukama. Nakon razvoda od Ive Majoli, Stipe Marić bio je u vezi s plavokosom MartinomKolbas.


Špicom se prošetala i Sonja Kovač s prijateljicom

Osim njih na špici je bila i nezaobilazna SnježanaMehun, koja je kavu odlučila popiti s nekadašnjom Miss Jugoslavije i bivšom plesačicom TineTurner, IvonomBrnelić. Od nedavno modna blogerica, SonjaKovač za špicu se posebno sredila i zapravo spojila nespojivo. Ove subote odlučila se za trendi kožnu suknju, smeđi pulover i čizmice.


Bivši muž Ive Majoli, Stipe Marić u društvu atraktivne brinete


Snježana Mehun i Ivona Brnelić