ANTONIJA BRAČULJ

Bivša misica odbrojava dane do poroda

31.07.2016 u 14:47

Bionic
Reading

Krajem lipnja bivša Miss Hrvatske udala se za poduzetnika Marijana Bračulja, a trenutno uživa odmarajući se i plivajući u Selcu gdje odbrojava dane do rođenja njihova prvog djeteta - kćerkice Lene

Bivša MissHrvatske, Antonija Gogić, ali već mjesec i pol dana AntonijaBračulj, trenutno proživljava najljepši period u životu - odbrojava dane do upoznavanja sa svojom bebom - kćerkicom koju će nazvati Lena. Antonija Bračulj krajem lipnja udala se za poduzetnika MarijanaBračulja, bivšeg supruga voditeljice NeveneRendeli, na tajnom vjenčanju. Naime, par je sklopio građanski brak i to samo u prisutnosti kumova, budući da je skori dolazak njihove princeze ubrzao planove.

Nekada u 11 izlazila, a sada krepana ???????? #postpetkom #riba #burin #crikve

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Antonija Bračulj u trudnoći zaista blista

??

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Antonija i Marijan Bračulj vjenčali su se krajem lipnja

Antonija se trenutno nalazi u Selcu, gdje se odmara i uživa u plivanju, koje svim trudnicama godi. Na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz mora te napisala uz to hashtag #blizuzagreba i #akokrenutrudovi. Budući da su ona i suprug uredili i pripremili sve za dolazak djevojčice, Antonija zaista može uživati u posljednjim trenucima svoje trudnoće, jer uskoro više joj ništa neće biti isto.

#beztezinskostanje #plivanje #plutanje #nasdvije ??????????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on

Malko smo pobjegli na more #beztezinskostanje #lijekzadusu #selce #blizuzagreba #akokrenutrudovi ?? #zadnjimjesec #skoropamamita ????

A photo posted by Antonija Bračulj (@antonija_braculj) on