SRETNA MAMA

Bivša divasica ponosno pokazala svoju kćer jedinicu

17.02.2016 u 16:26

Bionic
Reading

Bivša divasica, danas uspješna dizajnerica interijera Martina Štritof i bivši vaterpolist Ratko Štritof trenutno proživljavaju najljepše životne trenutke jer su prošli tjedan postali roditelji djevojčice Grete. Presretna mama danas je objavila prvu fotografiju svoje mezimice na svom Instagramu. 'Apsolutna vladarica mojeg srca', napisala je pored preslatke fotke

'Super se osjećamo i Greta i ja i zasad je sve u najboljem redu. Porod je prošao bez problema, a odradila sam ga stoički, nije bilo nikakve drame. U majčinskoj ulozi sam se brzo snašla jer se sve to nekako prirodno posložilo', rekla nam je Martina. Uspješna dizajnerica interijera i vlasnica kreativne oaze MS Studio Bottega dodaje kako joj uvelike pomažu savjeti i pomoć sestre Zrinke, koja je bila uz nju na dan poroda, te da joj oko Grete pomaže i mama.

'Mama dođe preko dana, ali uglavnom Ratko i ja sve uspješno hendlamo. Već smo se uhodali', kaže. Djevojčici je upravo ona izabrala to ime jer joj se odavno svidjelo, a pristaje i uz njihovo prezime.

Među prvim čestitarima bile su i nekadašnje članice grupe Divas - Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac i Maja Vučić - s kojima je i danas u kontaktu. 'Primila sam valjda 500 čestitki sa svih strana, što me jako razveselilo', rekla je Martina, ne skrivajući da neizmjerno uživa sa svojom prvom kćeri koja je, kako ističe, unijela dodatnu radost u njihov obiteljski dom.

Martina i njezin suprug Ratko deset godina su živjeli u Italiji, a 12 godina su u braku. Godine 2013. su se vratili u Zagreb te je bivši vaterpolist dobio posao trenera mlade U15 reprezentacije.

#The Absolute Ruler of my Heart#Greta

Fotografiju objavljuje MS STUDiO + BoTTEGA (@martinastritof)