USKORO MAMA

Bivša divasica očekuje svoje prvo dijete

16.09.2015 u 16:20

Bionic
Reading

Martina Štritof, članica nekadašnje ženske skupine Divas, danas dizajnerica interijera i supruga bivšeg vaterpolista Ratka Štritofa, trenutno proživljava najljepše životne trenutke - u siječnju će postati majka djevojčice

'Odlično se osjećam, sretna sam. Trenutno sam u petom mjesecu trudnoće, a beba i ja smo dobro. Radim punom parom, a imala sam dosad tek neke klasične trudničke tegobe', rekla nam je Martina Štritof.

Inženjerka krajobrazne arhitekture i supruga le­­­gen­­darnog vaterpolista Ra­­tka Štritofa nekad je pjevala u ženskoj skupini Divas, a danas je uspješna poduzetnica, vlasnica MS Studio Bottega. Nakon raspada grupe 2004. Maja Vučić, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac posvetile su samostalnim pjevačkim karijerama, a Martina Štritof - obitelji. Glazba i nastupi s curama iz benda Divas nimalo joj ne nedostaju, a s bivšim kolegicama redovito se čuje i nalazi kad god stignu.

Martina je u braku 12 godina, a on će biti upotpunjen rođenjem djevojčice kojoj još nisu izabrali ime. Ratko iz prvog braka ima 15-godišnjeg sina Luku, a zbog sportaševe karijere par je deset godina živio u Italiji. Godine 2013. vratili su se u Zagreb.


Martina i Ratko najprije su živjeli u Italiji


Par je zajedno već 15 godina


Martina je danas uspješna poduzetnica


Nekad je pjevala u ženskom sastavu Divas