UOČI KONCERTA

Beyonce sletjela u Zagreb, u prodaju pušteno još karata

26.04.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Beyonce, slavna američka pjevačica koja je rasprodala zagrebačku Arenu, sletjela je u Zagreb, a prema najavama organizatora večerašnji će koncert započeti svojim poznatim hitom 'Crazy in Love' na pozornici obavijenom dimom

Njezina ekipa oduševljena je zagrebačkim dočekom, a menadžment je odlučio u prodaju pustiti još 240 ulaznica!

Iako ulaznica već danima nema u prodaji, fanove će razveseliti vijest da je Beyoncein menadžment odlučio ustupiti 40 svojih ulaznica pod nazivom 'I am... on stage' onima koji nisu uspjeli kupiti ulaznice na vrijeme, a omogućavaju im da budu na samoj pozornici, nadomak Beyonce.

Ulaznice 'I am... on stage' bit će u prodaji na blagajni Arene od 15 sati, a njihova cijena je 900 kuna. Menadžment je također odlučio u prodaju pustiti još 150 ulaznica za parter po cijeni od 300 kuna te dodatnih 50 VIP Experience ulaznica za 400 kn!

Inače, stotinu rasplesanih djevojaka u 'Single Ladies' kostimima prije nekoliko dana upriličilo je nezapamćeni show – na londonskom Picadilly Circusu otplesale su koreografiju iz pjesme 'Single Ladies' i time je obilježen početak europske 'I am...' turneje.

Podsjetimo, vrata Arene otvaraju se u 19 sati.