ODUŠEVLJEN JE

Bernie Ecclestone želi poklon princeze Charlotte

11.07.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Malena princeza Charlotte primila je mnogobrojne luksuzne poklone na krštenju prije nekoliko dana, ali nju i kraljevsku obitelj sigurno će oduševiti jedan od njih, a želi ga i šef Formule 1

Kako piše Vanity Fair, blizak prijatelji obitelji malenoj je princezi za krštenje odlučio pokloniti posebnu sliku. Ulje na platnu koje prikazuje Snjeguljicu i sedam patuljaka košta čak 200.000 dolara.

Zna se da će slika stići u palaču Kensington i da je poklon prijatelja s Cambridgea, a trenutno se nalazi u poznatoj galeriji Homarge.

Impresivna slika velika čak dva metra kopija je poznatog plakata 'Snjeguljice i sedam patuljaka' iz 1937, a djelo je slavnog stručnjaka za replike i slikara Stephena Cawstona. Kako pišu mediji, navodno mu je trebalo mjesec dana da naslika svaki detalj s originalnog plakata. Replika se jako svidjela šefu Formule 1 Bernieju Ecclestoneu te bi je želio za svoje unuke.

Slika s motivom jedne od najpoznatijih bajki spada među najskuplje poklone koje je malena Charlotte dobila povodom krštenja.