U TVORNICI KULTURE

Bend Gift ponovno stiže u Zagreb

21.01.2016 u 13:19

Bionic
Reading

Ponajbolji Depeche Mode 'tribute band' na ovim prostorima, novosadski Gift, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 23. siječnja

Bend Gift u startu je stekao status klupske atrakcije kako kvalitetnim izvođenjem hitova benda Depeche Mode, Cure, Pulp ili Davida Bowieja, tako i autentičnim i ekscentričnim scenskim nastupom.

Gotovo šest godina od zadnjeg zagrebačkog posjeta, kada su u klubu KSET rasprodali koncert, Gift se vraća u našu metropolu još jednom izvodeći zahtjevan repertoar Depeche Modea, jednog od najvećih bendova današnjice. Frontmen Jovan Matić je jedno vrijeme živio u Londonu, što je doprinijelo tome da bend postigne vrhunski nivo izvođenja. Zaštitni je znak benda i pjevač karakterističnog dubokog glasa te zanimljivog scenskog nastupa.

Više od desetljeća predanog rada i nastupa u cijeloj regiji dovoljna su referenca za nastup Gifta, među najboljim tribute bandovima na ovim prostorima. Gift u Tvornicu kulture donosi brit glam duh i avangardni performans te veliku interakciju s publikom.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji koštaju 35 kn, a 50 kn na dan koncerta

Službena prodajna mjesta:
•    Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•    Aquarius CD shop, Varšavska 1
•    Dirty Old Shop, Tratinska 18
•    prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.